Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Zöldborsós tojásrántotta recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 20 dkg zöldborsó
» 10 db tojás
» 1 evőkanál liszt
» 1 evőkanál ételízesítő
» só
» bors
» Rama margarin
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A zöldborsót megfőzöm 10-12 perc alatt ételízesítővel ízesített vízben. Leszűröm és margarinon megpirítom.
A tojásokat felverem, hozzákeverem a lisztet, sózom, borsozom. A borsóra öntöm és megsütöm.
Megjegyzés / tipp:

Aki akar tehet bele reszelt sajtot is.
0 komment 2 ember kedveli nokedlee
2014.01.06 06:07
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
zöldborsót megfőzöm, tojásokat felverem, borsóra öntöm, ételízesítővel, tojásrántotta, hozzákeverem, ételízesítő, megpirítom, zöldborsót, Zöldborsós, margarinon, ízesített, tojásokat, zöldborsó, megfőzöm, megsütöm, felverem, borsozom, Leszűröm, evőkanál, margarin, evőkanál, reszelt, borsóra, lisztet, sajtot, vízben, alatt, öntöm, zöldborsó, tojás, evőkanál liszt, evőkanál ételízesítő, bors, Rama margarin,
Rakott tarja
0 komment 6 ember kedveli
Káposztás tészta
1 komment 3 ember kedveli
Mozart golyó
1 komment 7 ember kedveli
Pasta mozzarella
0 komment 1 ember kedveli
Tojástekercs
1 komment 5 ember kedveli
Diós csiga, muffin sütőben
0 komment 2 ember kedveli
Bolognai muffin
0 komment 1 ember kedveli
Bugaci rakottas !
1 komment 24 ember kedveli
Csirkemell rudak
0 komment 3 ember kedveli
Bajai halászlé
0 komment 1 ember kedveli
Vaníliás-barackos túrótorta
2 komment 12 ember kedveli
Joghurtos eperfagyi
0 komment 1 ember kedveli
Aszaltszilvás csirkemell
0 komment 1 ember kedveli
Birsalma krémleves
0 komment 4 ember kedveli
Paradicsomleves rizzsel
0 komment 8 ember kedveli
Sós stangli
0 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.